blomster

Stort udvalg af naturtro blomster

Hos Kunstigeplanter.dk er udvalget af kunstige planter, træer og blomster stort. Vi har specialiseret os i at levere kunstige blomster i det skønneste materiale, der er så naturtro, at selv fagfolk vil betvivle deres autenticitet.

Uanset om du er til vildere, farverige blomster eller blot vil have lidt grønt i form af de mere minimalistiske kunstige blomster, er det at finde her på siden. Den smukke blå Agaphanthus leveres eksempelvis med en flot terrakotta krukke og passer flot i de fleste indretninger. Eller bedårende, feminine lyserøde Impatiens blomster, der vil tage sig godt ud på et pigeværelse eller i en dametøjsbutik.

Naturtro falske blomster til erhverv

Vores naturtro falske blomster passer perfekt til erhverv eksempelvis på plejehjem og ældrecentre, i butikker og storcentre eller på kontoret, hvor de skaber trivsel og arbejdsglæde. De kræver ingen vedligeholdelse, og de vil altid stå smukt og grønt.

KunstigePlanter.dk tilbyder gratis konsulentbesøg til alle erhvervskunder. Vi har i over 25 år beskæftiget os med planteløsninger til virksomheder, og kender derfor både til problemstillinger og muligheder. Med andre ord er vi eksperter i at lave kreative indretningsforslag, der involverer de planter, plantekummer og plantevægge, der passer til lige præcis jeres virksomhed. Ring til os allerede i dag på (+45) 89 42 38 42 eller udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

 

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal