Erhvervsløsninger

Hos Kunstigeplanter.dk har vi mere end 30 års erfaring med salg af kreative og grønne løsninger til erhvervslivet. Gennem årene har vi løst mange spændende opgaver for kunder i hele Danmark, og ønsker du at se nærmere på et udvalg af de kunder, vi har indledt et samarbejde med, kan du få et overblik under vores ”reference”-sektion.

 

Har du selv et ønske om, at din arbejdsplads skal have et indbydende og frisk miljø i form af en række naturtro og kunstige planter og blomster, kan du tage os med på råd. Vi tager enhver opgave seriøs og sørger altid for, at vores kunder er yderst tilfredse, før vi afslutter vores arbejde.

Hvorfor kunstige planter?

Det smarte ved kunstige planter er, at de er naturtro og aldrig kommer til at hænge eller miste farven. De ligner til forveksling meget den ægte vare, og så skal de tilmed heller ikke passes.

Planterne kræver næsten ingen vedligeholdelse udover, at de til tider skal støves af.
Derfor er de et ideelt valg til virksomheden, som ønsker at investere i en række kunstige planter, der kan være med til at friske arbejdsmiljøet op, uden at en af de ansatte behøver at vande og passe dem regelmæssigt.

 

Vi, som gartnere, ved, at det vigtigste for en kunstig plante er, at den så vidt muligt skal være naturtro og ikke må skelne for meget fra den ægte vare. I vores sortiment har vi derfor nøje øje for autenticiteten og denne naturtrohed, når vi udvælger vores produkter. Det er derfor også tit blevet nødvendigt at skulle røre ved planterne for rigtigt at kunne skelne mellem en ægte og en kunstig plante. En inspektion med øjet er ikke længere nok til at gennemskue planten.

Hvad vi tilbyder

Står I med et eller flere lokaler, hvor et par kunstige planter eller blomster vil kunne gøre en betydelig forskel, er vi eksperter. Dét, vi kan tilbyde, er nemlig pakkeløsninger med planter til erhvervslivet, og vi har erfaringer med opgaver i alle størrelser. Dette gælder uanset, om der er tale om et enkelt kontor, som mangler lidt opfriskning eller en kæde med flere butikker, der har brug for ekstra liv og en ansigtsløftning. Vores proces starter med, at en af vores konsulenter besøger jeres virksomhed og slutter af med en færdig opstilling efter jeres ønske. Vi er med hele vejen.

 

Foruden at være med hele vejen sætter vi hos Kunstige Planter også en ære i at kunne tilbyde vores kunder de rigtige planter, potter og krukker samt plantevægge, hvis det ønskes. Vi leverer desuden også selv de produkter, vi bruger.

 

Ønsker du at tilføre ekstra liv til din arbejdsplads, tilbyder vi et gratis konsulentbesøg til alle erhvervskunder. Ring til os på tlf. +45 98 38 42 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi kan få aftalt, hvornår I ønsker et virksomhedsbesøg af en af vores konsulenter.

Yderligere info

 

  • Vi kan brandsikre planterne efter aftale
  • Vi har fri retur- og ombytningsret alle produkter
  • Vi har et stort internationalt netværkaf de absolut bedste leverandører
  • Vi laver gerne komplette løsningeri samarbejde med arkitekter og indretningsfirmaer

 

Du kan læse mere om kunstigeplanter.dk i vores ”om os”-sektion.

 

Christina og Lars Grøn

info@kunstigeplanter.dk

+45 98 42 38 42

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal