Køb kunstig gulvplante hos KunstigePlanter.dk

Leder du efter planter, der er smukke året rundt, kan du med fordel købe kunstige gulvplanter til at pryde hjemmet. 

Hos KunstigePlanter.dk har vi et stort udvalg af naturtro, kunstige gulvplanter i alle størrelser og forskellige imiterede sorter - både til indendørs og udendørs brug. Tjek vores sortiment ud her på siden, og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller ønske om et besøg fra os!

Små og store kunstige planter - og i alle typer

Gulvplanter - store som små - er en smart og frisk måde at dekorere sit hjem på. Med gulvplanter hæver du både æstetikken indendørs og samtidig opretholder du et godt indemiljø. Med andre ord skaber store kunstige planter en hyggelig atmosfære, selvom de er af plastik. 


De findes i et væld af forskellige slags, og du finder både store gulvplanter som træer på naturstammer, blomstrede planter, eksotiske palmetræer, frodige bregner, smukke bonsaitræer og  kaktusser der modsat de levende ikke stikker. Vi fører sorter til både indendørs og udendørs brug

Gulvplanter skaber velvære på arbejdspladsen

Det er vigtigt at skabe et godt indeklima, og her er blomster og planter en god måde at gøre det på – også selvom vores planter er kunstige. Fordelen ved vores produkter er specielt, at du ikke behøver bruge tid på pasning og pleje af planterne.

Vores kunstige planter passer sig selv, uden bladene falder af. Dette er især fornuftigt på arbejdspladser og i kontormiljøer, hvor der er andre vigtige og mere hastende gøremål at tage hånd om fremfor pasning af planter. 

På lange arbejdsdage indendørs, eksempelvis ved kontorarbejde, er det vigtigt at gøre en indsats for indeklimaet og arbejdsmiljøet. Her kan en stor gulvplante eller en mindre plante skabe hjemlig hygge, og det er specielt gode til at bryde store lokaler op i mindre sektioner.

Planter kan bringe liv i, hvad der til tider kan være en kedelig tilværelse. Planter kan nemlig være kilden til ny inspiration og glæde i dagligdagen. Med andre ord kan vores kunstige planter skabe et afbræk fra det triste papirnusseri og typisk ensformige skærmarbejde. Derfor mener vi hos KunstigePlanter.dk, at intet lokale eller rum er komplet, før det prydes af en plante eller flere. 

Mangeårig erfaring med indretningsløsninger 

Vi stiller tårnhøje krav til vores produkter, derfor er alle vores skønne kunstige gulvplanter fremstillet af den højeste kvalitet, og passer ind i ethvert lokale: på kontoret, i hjemmet, endda skoler, institutioner og andre lignende steder.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for indretningsløsninger, så vi ved, hvad vores kunder ønsker og forlanger af deres kunstige planter. Få kunstige planter, når det er bedst, for det bedste kommer fra KunstigePlanter.dk, hvor jord, pasning og plejning er fortid. Hvis du kan slå en af vores gulvplanter ihjel, så er vi imponeret.

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal