Mosvægge

Vi tilbyder et spændende produkt, mosvæggen.

Mosvæggen er det bedste af begge verdener, i og med det har været en levende organisme, men som nu ikke kræver nogen form for pleje eller vedligeholdelse.

Mos er testet
efter det europæiske klassifikationssystem,
og mossen kan ikke antændes ved hjælp af ild.


Det er altså brandsikkert.

Mos er et naturprodukt, hovedsageligt fra det nordlige Norge, som er sat i stå så det ikke udvikler sig yderligere. Mos findes i forskellige farver og strukturer, hvilket betyder at kunden kan få det produkt der passer bedst til dem.

Er du interreseret i at se en bestemt farve eller type af mos? Så kommer vores indretningskonsulenter gerne forbi med en prøve af denne mosvæg, så du kan vurdere kvaliteten, og hvilken farve du evt. ønsker.

Hvad vi tilbyder

 • Mere end 25 års erfaring
 • Montering fra bund til færdigt produkt
 • Vejledning og input der garantere at jeres behov opnås

Mosvægge til kontor eller forretning

De hvide hverdagsvægge på et kontor, eller i en forretning, er en enestående mulighed for at slippe fantasien løs. Her kan vi give et bud på, hvordan virksomhedens sjæl kan komme til livs i bogstaveligste forstand - med kunstige mosvægge.

 

Uanset størrelsen af det rum, jeres mosvæg skal være en del af, vil I opleve en mere behagelig akustik og en klar reducering i støjniveauet. En mosvæg kan både bestå af mos i ramme, et moslogo eller en fuldt beklædt mosvæg, som kan fungere rigtig godt som et levende element i jeres daglige gang på arbejdspladsen.

 

Flot mosvæg med logo

Et logo med mos ses både på væggen hos tøjforretningen såvel som i kontorbygningen, og det grønne moslogo skaber ikke blot en yderst lækker atmosfære på arbejdspladsen, den hjælper også med en bedre akustik i rummet.

 

Mosvægge med rødder fra Norge 

Mos er et fantastisk naturprodukt at arbejde med, og når vi skal hente nye organiske materialer hjem, vender vi os mod det nordlige Norge. Her finder vi en rigtig fin kvalitet i mosset, som vi kan bruge til udsmykning af vægge, samt til konstruktion af logo med mos.

 

Vi tilbyder en lang række af forskellige farver og strukturer i mosset, så det tilpasses jeres virksomhed og jeres indretning. Dette kan altid aftales nærmere, så I får jeres mosvæg nøjagtigt som I ønsker den.

 

Kan en mos væg klare sig indendørs?

Den mosvæg, I modtager fra os, er lavet af mos der er sat i stå. Det betyder, at mosset ikke vil udvikle sig yderligere, men dette begrænser bestemt ikke vores mosvægge i at bibeholde det friske, grønne look.

 

En mosvæg er den perfekte løsning til kontoret eller i forretningen fordi:

  • Den kræver ingen form for vedligeholdelse eller pleje
  • Den giver en fantastisk akustik i rummet
  • Mosvægge hjælper med at nedsætte støjniveauet
  • En grøn væg skaber natur og miljø for øjet

 

Vores mos er desuden brandsikkert og sikkerhedstestet efter det europæiske klassifikationssystem, hvorved det altså ikke antændes ved hjælp af ild.

 

mosvæg
kunstig mos
moslogo
mos til dekoration
kunstig mosvæg
mos i ramme
	kunstig mosvæg

Kontakt os med spørgsmål og for yderlig information

Er du interesseret i at se en bestemt farve eller type af mos, der ville passe godt til kontoret, konferencelokalet, receptionen osv. er du altid velkommen til at kontakte os. Vores indretningskonsulenter kommer gerne forbi med en prøve af den ønskede mosvæg, så du selv kan få lov til at vurdere kvaliteten og tilmed vælge, hvilken farve du ønsker.

 

Kontakt os på tlf. +45 98 42 38 42, skriv en mail til info@kunstigeplanter.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. En af vores kompetente medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din nye mosvæg.

Hvad vi tilbyder

 • Mere end 25 års erfaring
 • Montering fra bund til færdigt produkt
 • Vejledning og input der garantere at jeres behov opnås
 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal