Mosvægge

Vi tilbyder et spændende produkt, mosvæggen.

Mosvæggen er det bedste af begge verdener, i og med det har været en levende organisme, men som nu ikke kræver nogen form for pleje eller vedligeholdelse.

Mos er testet
efter det europæiske klassifikationssystem,
og mossen kan ikke antændes ved hjælp af ild.


Det er altså brandsikkert.

Mos er et naturprodukt, hovedsageligt fra det nordlige Norge, som er sat i stå så det ikke udvikler sig yderligere. Mos findes i forskellige farver og strukturer, hvilket betyder at kunden kan få det produkt der passer bedst til dem.

Er du interreseret i at se en bestemt farve eller type af mos? Så kommer vores indretningskonsulenter gerne forbi med en prøve af denne mosvæg, så du kan vurdere kvaliteten, og hvilken farve du evt. ønsker.

Hvad vi tilbyder

  • Mere end 25 års erfaring
  • Montering fra bund til færdigt produkt
  • Vejledning og input der garantere at jeres behov opnås

Ønsker du at skabe et bedre miljø på din arbejdsplads, er en mosvæg fra Kunstigeplanter.dk et perfekt alternativ til en mere spændende og levende atmosfære, som måtte glæde både dig og dine kollegaer. Mosvæggen er et unikt kunstværk, og er det bedste fra begge verdener i og med, at det har været en levende organisme, der nu hverken kræver nogen form for vedligeholdelse eller pleje.

 

En mosvæg fungerer godt i både små såvel som store lokaler, da du med det samme vil kunne høre en forskel på støjniveauet uanset lokalets størrelse. Mosset er ligeledes med til at give en bedre akustik i rummet. Væggene med mos vejer ikke meget, hvorved du mere eller mindre frit kan vælge, hvilken overflade den skal monteres på.

 

Få det produkt, der passer bedst til dig og dit behov 

Mos er et naturprodukt, hovedsageligt fra det nordlige Norge, der er sat i stå, så det ikke udvikler sig yderligere. Hos Kunstigeplanter.dk finder du mos i en række forskellige farver og strukturer, som gør det muligt for dig som kunde at finde lige netop dét produkt, der passer bedst til de omgivelser, hvor du ønsker din mosvæg sat op.

 

Vores mos er brandsikkert og er testet efter det europæiske klassifikationssystem, hvorved det derfor ikke antændes ved hjælp af ild.

Kontakt os med spørgsmål og for yderlig information

Er du interesseret i at se en bestemt farve eller type af mos, der ville passe godt til kontoret, konferencelokalet, receptionen osv. er du altid velkommen til at kontakte os. Vores indretningskonsulenter kommer gerne forbi med en prøve af den ønskede mosvæg, så du selv kan få lov til at vurdere kvaliteten og tilmed vælge, hvilken farve du ønsker.

 

Kontakt os på tlf. +45 98 42 38 42, skriv en mail til info@kunstigeplanter.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. En af vores kompetente medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din nye mosvæg.

Hvad vi tilbyder

  • Mere end 25 års erfaring
  • Montering fra bund til færdigt produkt
  • Vejledning og input der garantere at jeres behov opnås
  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal