Plantevægge

Hos Kunstigeplanter.dk tilbyder vi udover almindelige kunstige planter flere spændende alternativer, heriblandt plantevæggen.
I og med plantevæggen består af kunstige planter, er det den perfekte løsning for kunden som ønsker et produkt der forbliver samme kvalitet, uden at skulle passes.
 

Plantevægge giver unikke muligheder i indretningen og kan skabe en helt særlig stemning, uden at der optages nogen gulvplads.
Står du derfor og tænker, at en indendørs kunstig plantevæg kan være en idé til kontoret, butikken, restauranten m.v., så hjælper vi dig med at skabe den perfekte løsning til lige netop dit sted.

Alle vores kunstige plantevægge er utrolig naturtro, og derfor kan det ikke med det blotte øje ses, at planterne er kunstige. Der skabes således stadig en autentisk stemning, og den klare fordel er, at planterne aldrig tørrer ud eller dør.
Du skal altså ikke bruge tid og kræfter på at vande planterne og du undgår en plantevæg, der til tider kan se trist og kedelig ud. Med en kunstig plantevæg er du altid sikret grønne og smukke blade!

Ønsker du en indendørs plantevæg, som ikke er kunstig, men som stadig ikke kræver nogen former for vedligeholdelse? Så anbefaler vi dig at se nærmere på vores mosvægge, der findes i forskellige farver og strukturer, så du kan få lige netop den stil, der passer bedst til stedets øvrige indretning og stemning.

Pris og andre praktiske informationer.
Som standard bestemmes prisen af en plantevæg ud fra arealet den skal dække. Vores standard pris er 2598,- per m2, prisen dækker naturligvis, vægbeslag, potter og planter.

Vil du gerne hører mere om vores plantevægge, og hvad vi kan tilbyde lige præcis Din virksomhed. Så kan vi kontaktes her

Gode eksempler

Her under er der nogle flere flotte eksempler, på hvordan et rum kan dekorers af plantevæge. Endnu flere billeder findes under vores Galleri

ØVRIGE KUNSTIGE PLANTEPRODUKTER TIL VIRKSOMHEDER

Foruden plantevæggen leverer vi også en række andre spændende kunstige plante-muligheder til virksomheder. Vi har bl.a. et stort udvalg af kunstige gulvplanter og blomster, som vil tilføre ethvert sted en masse liv og varme.

Derudover anbefaler vi også ofte virksomheder, at de byder deres gæster og medarbejdere velkommen med udendørs planter. Det spreder en god og let stemning allerede inden kunden træder ind af døren. Med kunstige udendørs planter skal du ikke tænke på at vande dem ekstra meget i tørre perioder, eller hvis du er på ferie og i holder ferielukket.

Uanset hvilke produkter du vælger, hjælper vi din virksomhed hele vejen igennem, så du kan få den helt rette løsning!

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal