Kunstige planter

Se vores store udvalg af naturtro, kunstige gulvplanter i alle størrelser og forskellige imiterede sorter. Vi har et stærkt udvalg af store gulvplanter som træer på naturstammer, blomstrede planter, palmetræer, kaktusser, bregner, bonsaitræer og vi sidder endda også inde med kunstige udendørsplanter. Tjek dem ud her på siden og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller hvis du ønsker et besøg fra os!

Gulvplanter er en smart og frisk måde at dekorere sit hjem på. Med gulvplanter opretholder du også et godt indemiljøet. Det er vigtigt at skabe et godt indeklima og her er blomster, planter og grønt en god måde at gøre det på – også selvom at vores planter er kunstige. Men så holder de også længere end friske og du behøver ikke at skulle bruge tid på at passe og pleje dem. De kan nemlig passe sig selv, uden at bladene falder af. Dette er især fornuftigt på arbejdspladser og i kontormiljøer, hvor der er andre vigtige og mere hastende gøremål end at skabe og bibeholde hjemmelig hygge. Store kunstige planter kan nemlig skabe hygge, selvom de er af plastik.

Stor kunstige planter

Gulvplanter – store som små – er en smart og frisk måde at dekorere sit hjem på. Med stor kunstige gulvplanter hæver du både æstetikken indendørs og samtidig opretholder du et godt indemiljø. Med andre ord skaber store kunstige planter en hyggelig atmosfære, selvom de er af plastik. De findes i et væld af forskellige slags, og du finder både store gulvplanter som træer på naturstammer, blomstrede planter, eksotiske palmetræer, frodige bregner, smukke bonsaitræer og kaktusser der modsat de levende ikke stikker. Vi fører sorter til både indendørs og udendørs brug.

Gulvplanter skaber velvære på arbejdspladsen

Det er vigtigt at skabe et godt indeklima, og her er blomster og planter en god måde at gøre det på – også selvom vores planter er kunstige. Fordelen ved vores produkter er specielt, at du ikke behøver bruge tid på pasning og pleje af planterne. 
Vores kunstige planter passer sig selv, uden bladene falder af. Dette er især fornuftigt på arbejdspladser og i kontormiljøer, hvor der er andre vigtige og mere hastende gøremål at tage hånd om fremfor pasning af planter. På lange arbejdsdage indendørs, eksempelvis ved kontorarbejde, er det vigtigt at gøre en indsats for indeklimaet og arbejdsmiljøet. Her kan en stor gulvplante eller en mindre plante skabe hjemlig hygge, og det er specielt gode til at bryde store lokaler op i mindre sektioner. 
Planter kan bringe liv i, hvad der til tider kan være en kedelig tilværelse. Planter kan nemlig være kilden til ny inspiration og glæde i dagligdagen. Med andre ord kan vores kunstige planter skabe et afbræk fra det triste papirnusseri og typisk ensformige skærmarbejde. Derfor mener vi hos KunstigePlanter.dk, at intet lokale eller rum er komplet, før det prydes af en plante eller flere. 

Indretninger med kunstige planter

Vi stiller tårnhøje krav til vores produkter, derfor er alle vores skønne kunstige gulvplanter fremstillet af den højeste kvalitet, og passer ind i ethvert lokale: på kontoret, i hjemmet, endda skoler, institutioner og andre lignende steder.
Vi har mere end 25 års erfaring inden for indretningsløsninger, så vi ved, hvad vores kunder ønsker og forlanger af deres kunstige planter. Få kunstige planter, når det er bedst, for det bedste kommer fra KunstigePlanter.dk, hvor jord, pasning og plejning er fortid. Hvis du kan slå en af vores gulvplanter ihjel, så er vi imponeret.

Kunstige blomster

Vores store udvalg af kunstige blomster er flotte, farverige og naturtro. Vi leverer kunstige blomster i mange forskellige farver, varianter og størrelser, så der skulle gerne være mulighed for, at du finder en enkel eller to, du særligt godt kan lide. Vores kunstige blomster er designet ned til mindste detalje, og er både naturtro og livagtige. Du finder blandt andet den velkendte orkide, sommerlige margueritter og farverige hortensiaer. 

Kunstige blomster, træer og planter har mange fordele. De skal ikke vandes og ser altid friske og velholdte ud. De kræver således ingen pasning og pleje, og kan placeres indendørs såvel udendørs. De er særdeles velegnet til allergikere, en travl hverdag eller til erhverv.

Naturtro blomster

Hos Kunstigeplanter.dk er udvalget af kunstige planter, træer og blomster stort. Vi har specialiseret os i at levere kunstige blomster i det skønneste materiale, der er så naturtro, at selv fagfolk vil betvivle deres autenticitet.

Uanset om du er til vildere, farverige blomster eller blot vil have lidt grønt i form af de mere minimalistiske kunstige blomster, er det at finde her på siden. Den smukke blå Agaphanthus leveres eksempelvis med en flot terrakotta krukke og passer flot i de fleste indretninger. Eller bedårende, feminine lyserøde Impatiens blomster, der vil tage sig godt ud på et pigeværelse eller i en dametøjsbutik.

Naturtro falske blomster til erhverv

Vores naturtro falske blomster passer perfekt til erhverv eksempelvis på plejehjem og ældrecentre, i butikker og storcentre eller på kontoret, hvor de skaber trivsel og arbejdsglæde. De kræver ingen vedligeholdelse, og de vil altid stå smukt og grønt.

KunstigePlanter.dk tilbyder gratis konsulentbesøg til alle erhvervskunder. Vi har i over 25 år beskæftiget os med planteløsninger til virksomheder, og kender derfor både til problemstillinger og muligheder. Med andre ord er vi eksperter i at lave kreative indretningsforslag, der involverer de planter, plantekummer og plantevægge, der passer til lige præcis jeres virksomhed. Kontakt os via vores kontakt side her

Kunstige til udendørs

Kunstige buske til udendørs og indendørs brug. Vores kunstige buske passer perfekt til udendørs brug, og vi har masser af kunder, som gør flot brug af dem. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende om en mail.